EŞİNE HAYAT VERDİ

Kadın cinayetlerinin gündemde olduğu bir dönemde, 20 yıllık eşine hiç düşünmeden böbreğinin birisini bağışlayarak, yeniden can veren Nurşen Hatipoğlu, fedakarlığın güzel bir örneğini de göstermiş oldu.

Rahatsızlandı

Emekli olan ve bir taşıma firmasının ulaşım organizasyonunu yapan Zeki Sedat Hatipoğlu bir süre önce rahatsızlandı. Muayeneler sonrasında bir böbreğin tamamen öldüğü, diğerinin de yüzde 10 oranında işlev yaptığı belirlendi.

Doktorlar, diyaliz tedavisi başlamadan uygun bağışçı olması halinde naklin daha başarılı olacağını söyleyince, Nurşen Hatipoğlu kimseye fırsat vermeden böbreğini vereceğini belirtti.

Yapılan tahlil sonuçları da olumlu çıkınca İstanbul’da özel bir hastanede nakil başarıyla gerçekleşti. Nakil sonrası tedavi ve kontrol süresince İzmit Şirintepe’de oturan ve Körfez’de özel bir okulun idarecisi olan Azmi Cihat Hatipoğlu’nun yanında kalan kalan çift, bir aylık hassas dönemin bitmesini bekliyorlar.

2 çocukları olan Zeki Sedat Hatipoğlu, eşi Nurşen’in kendisine bir organ değil, ikinci hayat şansı verdiğini ve minnettar olduğunu söylerken, eşi de hayat boyu destek olmak için evliliklerin yapıldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817