EŞİNİ BARIŞMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN VURMUŞ
 Olaydan sonra kaçan Sinan Korkmaz (21), aile yakınları olan bazı tanıdıklarının araya girmesi ve polisin sıkı takibi sonrasında teslim olmaya ikna edildi. Bunun üzerine yarımca Atalar Mahallesi’nde verilen adrese giden polis Sinan Korkmaz’ı yakaladı ve gözaltına aldı. Emniyette alınan ifadesinde işlediği suçu anlatan Sinan Korkmaz, eşinin yaklaşık 3 ay önce evi terk ettiğini ve boşanma davası açtığını söyleyerek, eve Hümeyra Korkmaz’ı tekrar barışmaya ikna etmek için gittiğini söyledi. Sinan Korkmaz, kapı önünde eşini ikna etmeye çalışırken ters cevap alınca kendini kaybedip, Hümeyra Korkmaz’ı vurduğunu söyledi. Sorgulamasından sonra adliyeye sevk edilen zanlı, yaklaşık 4 saatlik sorgulamanın ardından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Olay sırasında kafasından aldığı kurşun yarası nedeniyle halen yoğun bakımda olan Hümeyra Korkmaz’ın, makinaya bağlı olarak tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Genç kadının yakınları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde umutla beklemeye devam ediyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817