Eşini bodruma kitledi

Edinilen bilgilere ve iddialara göre ;İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Selman Kurt Pasajı'nda bulunan mefruşat dükkanında gece 03.00 sıralarında meydana gelen olayda çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Veli Çelik M. 32 yaşındaki eşi Pınar M. ile tartıştı. olayda eşini darp etti. Daha sonra da işyerinin bodrumuna kitledi

GÖZALTINA ALINDI
Bodruma kilitlenen eşin bağırışmalarını duyan vatandaşlar  polisi arayarak yardım istedi. Kısa süre içersinde olay yerine gelen ekipler darp edilerek bodruma konulan eşi kilitlendiği yerden çıkartırken eşi Veli Çelik M. yi özaltına aldı. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis şahısa işyerinde yapılan aramada bin 200 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken Veli Çelik'in yapılan üst aramasında ise 8.5 gram esrar ele geçirildi. Gümrük kaçağı sigara ve esrara el koyulurken ifadesi alınan Veli Çelik M.  "Kişi hürriyetini yoksun bırakma" suçundan Kocaeli Adliyesi'ne sevk etti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817