ESKİ BAKAN'DAN, BAŞKAN ADAYI BARAN’A TAM DESTEK

AK PARTİ körfez belediye Başkan adayı İSMAİL BARAN ,Eski bakanımız OSMAN PEPE ,AK parti ilçe başkanı OSMAN BADEM ve Teşkilat yöneticileri ile birlikte KOCAELİ TAŞKÖPRÜ’lüler derneğine AK parti KÖRFEZ ilçe teşkilatı tam kadro ziyaret yaptı.

 

TAŞKÖPRÜLÜLER MEMNUN

AK parti KÖRFEZ ilçe teşkilatı ,eski bakan OSMAN PEPE ,Başkan adayı İSMAİL BARAN  Dernek başkanı ve yönetimi tarafından çok samimi bir şekilde karşılandılar taşköprülüler ziyaretten memnun kaldılar.Yoğun katılımlarından dolayı taşköprülü ler derneği başkanı ziyaretten memnun kaldı.

Körfez AK parti ilçe başkanı osman badem dernekteki ilk konusmalarını yaptıktan sonra sözü Başkan adayları İSMAİL BARAN’A bıraktı.BARAN, birlik beraberlik mesajları verdikten sonra seçim sürecinden bahsetti.KÖRFEZİN daha da hizmet kalitesini arttıracağını söyleyen bakan ilçe teşkilat yöneticilerine ilçe başkanına yoğun tempolu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BAKAN OLDUM, VEKİL OLDUM, ŞİMDİ VATANDAŞIM

Eski bakan OSMAN PEPE AK parti körfez Belediye Başkan adyı İSMAİL BARAN’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak sözlerine devam etti ‘’ BiZ bu kadar teveccühün altında elbette’ki alnımızın akıyla çıkmak durumundayız,burda körfezde İSMAİL BARAN bey kardeşimiz inşallah allahın izni ile belediye başkanı olucak İSMAİL BARAN kardeşimiz belediye başkanı oldum,plakası belediye başkanı,önünde polisi ,önünde işte zabıtası bunun havasını atmayacak nemi olucak ? Arkadaşlar bakan oldum,vekil oldum,sonunda ne oldum? Vatandaş oldum yani ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin mağrur olmayacaksın çünkü bu makamlardan mevkilerden neler geldi ve geçecek,bir şeyin başı varsa sonuda vardır. Diyen eski bakan devamında,Önemli olan şu, bu belediye başkanı bir yetimin başını okşarsa,eğer bir hastanın göz yaşını dindirirse,eğer insanlara o şuralı o buralı o bize oy verdi bu vermedi demeden adil bir şekilde hizmet ederse bu adam hem kul katında hemde Allah katında muhteşem bir insan olur’’ dedi ve devam etti.

ÖNCE BENİM SEHRİM ÖNCE BENİM ÜLKEM

PEPE; ‘’ Siz değerli dostlara diyorum’ki önce benim partım değil önce benim adayım değil önce benim şehrim önce benim  ÜLKEM demesini bilmemiz lazım önce Türkiye arkadaşlar!benim devletim olmadıkça benim partim olsa ne olacak?benim ülkem mamur olmadıkça benim partim kazansa ne olacak ? benim sehrim mamur olmadıkça benim adayım kazansa ne olacak?yani önce biz demesini önce Türkiye demesini bilmemiz gerekir.bunu kendi içimizde sindirmemiz lazım rakiplerimize muhalıflerimize de mutlaka ve mutlaka biz şefkatle hitap etmeliyiz.kimsenin kalbini kırmak,kimseyi üzmek,kimseyi yaralamak durumunda olmamalıyız niye? biz yüz yüze bakacağız seçim geçer ama hayat devam ediyor.onun için ben siz değerli hemşehrilerime bu vesileyle sayın başkan adayım İSMAİL BARAN’a ilçe başkanıma sayın partimizin teşkilatlarına teker teker teşekkür ediyorum ve sizin bu akşam ki ilgi ve alakanıza tevecühüne teşekkür ediyorum Allah razı olsun ‘’ diyerek sözlerine son verdi 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817