banner2779
banner2752
banner2750

ESKİ BAŞKAN KÖSE: BİZ KOL KOLA YÜRÜMÜŞ İNSANLARIZ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına, mevcut 12 ilçe belediye başkanının yanı sıra geçmiş dönemlerde ilçe ve belde belediye başkanlığı yapmış isimler katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün başta olmak üzere, İzmit Belediyesi eski Başkanı Erol Köse, İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya gibi isimlerin katıldığı iftar programı Sekapark Otel’de gerçekleşti. Mevcut belediye başkanlarının tam kadro katıldığı iftar programında hasret gideren eski belediye başkanları, bol bol sohbet etme şansı da yakaladı.

 

BELEDİYE BAŞKANLARI HASRET GİDERDİLER

İzmit eski Belediye Başkanı Erol Köse’nin gecenin ruhuna uygun söylediği ilahi dikkat çekerken, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk de aynı şekilde birbirinden güzel ilahilerle geceye renk kattı. İzmit Belediyesi eski Başkanı Erol Köse gece yaptığı konuşmada, “Demokrasilerin en önemli ve uç kurumu yerel yönetimler olan belediyelerdir. Farklı düşünce akımlarında siyaset yapmamıza rağmen, kol kola yürümüş insanlarız. Birbirimizle hasret gidermemizi sağlayan ve jest yaparak bu iftar programında bir araya gelmemizi sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi. Eski ve mevcut belediye başkanları birlikte olduğu iftar programında, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleşti.

 

“KOYDUĞUNUZ TUĞLANIN ÜZERİNE TUĞLA KOYDUK”

İftarın ardından yaptığı konuşmayla belediye başkanlığının zor bir iş olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Geçmiş yıllara göre belediye başkanlığının işleyişinde kolaylaşma oldu. Ancak geçmiş dönemlerde iki yüz adet çimento torbası için Ankara’da genel müdürlerin kapısının önünde saatlerce beklediğimiz günleri unutmadık ama çok şükür geride kaldı. Geldiğimiz noktayı hepimiz 25-30 yıl önce hayal dahi edemezdik. Kocaeli’de sizin hizmetlerinizin üzerine hizmetler yaparak kentimizi sağlıklı hale getirdik. Elbette ihtiyaçlar bitmez ve hayat devam ediyor. Kocaeli’de geldiğimiz nokta sizlerin başarısıdır. Sizin koyduğunuz tuğlanın üzerine tuğla koyduk” ifadesini kullandı.

 

ERGÜN: SİYASET BİRLİKTE İŞ YAPMA YETENEĞİDİR

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Derince Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı Nihat Ergün de iftar programına katılanlar arasındaydı. Ergün iftarın ardından yaptığı konuşmada, “Siyasetin en güçlü zemini yerel yönetimlerdir. Demokrasinin güzelliği buralardan yukarıya doğru yansıyacaktır. Siyaset birlikte iş yapma yeteneğidir. Bizi bu akşam buraya getirerek birlikte olmamızı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim” dedi. İftar programın ardından bütün belediye başkanları Ramazan Bayramı’nın birinci günü yapılacak Kent Bayramlaşması’na davet edilirken, Zamanın Aynasında Kocaeli kitabı da davete katılan başkanlara hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751