ESKİ BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİNDEN DOĞAN’A ZİYARET
 Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile belediye meclis üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler. Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen ve oldukça samimi bir havada geçen ziyarette konuşan eski Saraybahçe Belediye Başkanı Yenice “dönemimizde  görev yapan arkadaşlarla irtibatımızı hiç kesmedik. Sık sık bir araya geliyoruz. Bazılarımız siyasetin içinde aktif olarak yer almasak da partimiz için çalışmaya devam ediyoruz.  Arkadaşlarla birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Bizlere bir görev düşerse yapmaya hazırız” dedi.

 

ZOR BİR DÖNEMDE GÖREV YAPTINIZ

 

Başkan Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ ziyaretiniz ile nezaket gösterip şeref verdiniz. Şehrin en kritik bir yerinde uzun yılar CHP’nin hüküm sürdüğü bir yerde belediye başkanlığı yaptınız. Zor bir dönemde başkanlık yaptınız. Biz de o dönem milletvekiliydik. İşçisine maaş ödeyemeyen, eylemlerin eksik olmadığı bir dönemde görev yaptınız. Yaptığınız mücadeleyi yakından biliyorum. Büyükşehir’in de katkılarıyla zor bir dönemi başarıyla geçtiniz. Sizden sonra görevi biz devraldık. Allaha şükür 20 yıldan beri işçi borcu olan bir belediyede bir daha  çalışanına borcu var diye konuşulmaz oldu. İşçi borcu, işçi maaşı diye bir kavram artık kalmadı. Bunda sizlerin de emeği oldu. Bizler de bütçeyi büyütmeye çalıştık.

 

HERKESİN EMEĞİ VAR

 

Bugün bütçemiz o dönemin 5 belediyesinin bütçesinin 2,5 katı daha  fazla.  Bugün çok şükür çok  iyi bir noktadayız. 11 yıllık Ak Parti belediyeciliği döneminde çok güzel hizmetler yapıldı. Yeşillik, park açısından, Sekapark’ından, Gölkay’ına, Ekopark’ına kadar belediyecilik açısından örnek işler yapıldı. Artık köylere de hizmet etmeye başladık. Gelinen noktada 10 yıldır görev yapanların hepsinin emeği var.

 

GÜÇLÜ BİR EKİBİZ

 

Bugün kim ne derse desin, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir’idir, diğer belediyeleridir, teşkilatlarıdır, hepimiz  güçlü iyi bir ekibiz. Bu başarı ekip ruhu sonucu ortaya çıkmıştır.  Ülkenin ekip ruhu içinde çalışan istikrarlı yönetimlere ihtiyacı var. Ülkemizde çok güzel kazanımlar oldu. Bu birlik ve beraberlik olmazsa  ülkemizin geldiği nokta geriye gidebilir. Allah  bir daha o eski  günleri göstermesin. İnşallah bu seçimde de  bu istikrar devam edecektir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817