Körfez Yarımca Atalar Mahallesi Seyhan Sokak Numara 32’de yer alan Ahmet ve Halide Kemik ailesine ait olan 2 katlı bina, bitişikteki yıkım sırasında hasar gördü. İddialara göre yıkımı üstlenen müteahhit, duvar yıkılırken gerekli önlemi almadı ve düşen duvar Kemik ailesinin bahçedeki odunluk ve malzeme koydukları tek katlı barakanın çatısına, bahçeye indi.

Yıkım sırasında evin bahçe duvarı da yıkılırken, girişteki basamaklar, fayanslar kırıldı ve giriş üzerindeki sundurmanın çatısı kırıldı. Yıkım sonrasında zararı telafi edeceğini söyleyen müteahhit, yine iddialara göre gelişigüzel onarım yaptı, bahçe duvarını ve fayansları, sundurma çatısını tam onarmadı.

Belediye el koydu

Ailenin şikayeti üzerine adres giden Körfez Belediyesi görevlileri, ailenin mağduriyetinin giderileceğini ve onarımın aslına uygun malzemelerle, istenen şekilde onarılacağını, müteahhidini de uyarılacağını söylediler.

Yıkım sırasında çekilen görüntüleri elinde tutan Ahmet Kemik, gerekirse kanuni yollara da başvuracağını ve tek istediklerinin verilen zararın gerektiği gibi onarılması olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817