Eski Vali Gökhan Sözen’den Bulut’a ziyaret
 Gökhan Sözer Kocaeli Valisi iken görev yaptığı Derince eski Belediye Başkanı ve bu dönem AK Parti Derince Belediye Başkan adayı olan A.Haydar Bulut’u çalışma ofisinde  ziyaret ederek  adaylığı konusunda kendisini tebrik etti.A.Haydar Bulut’un çalışma arkadaşlarının da bulunduğu ziyarette eski Vali Sözer,kendi döneminde,Bulut ile  yaptığı çalışmaları anlattığı ziyaret samimi bir havada gerçekleşti.

 

BULUT TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı A.Haydar Bulut’ta,ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek ,eski Kocaeli ve Edirne Valimiz sayın Gökhan Sözer ile bir dönem çalışma şansı yakalamıştım.kendisi tam bir Devlet adamıdır,işini ve görevini layıkıyla yapan Devlet adamlarındandır,kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817