Eşme Cami çevresi şekilleniyor

Eşme Merkez Camii çevre düzenleme kapsamında yapılan proje şekillenirken ekipler hummalı bir çalışma ile bölge halkına yeni bir yaşam alanı oluşturmakta. Cami Dernek Başkanı Fevzi Akdeniz de, Başkan Karabalık’a halkın taleplerine karşılık verecek böylesi güzel bir projeyi başlattığı için teşekkür etti.

 

Kartepe’nin şirin bölgelerinden Eşme’de alt yapı çalışmaları ardından hız verilen üst yapı düzenlemeleri kapsamında Eşme Merkez Camii çevresinde düzenlemelerde şekillenmeye başladı.  Cami çevresinde 1700 metre karelik alanı kapsayan projede, 50 metre uzunluğunda 4 metre genişliğinde araç yolu parke taşlarıyla kaplanacak, 800 metre karelik alanda kaldırımlar şık kırmızı beton zeminli olacak, 700 metre karelik yeşil alanda mevsimlik çiçeklerle yapılacak peyzaj düzenlemeleri yanı sıra halkın oturup dinleneceği 8 adet bank, 1kamelya ve 1 çeşmenin de yer alacağı halkın beklentilerine karşılık verecek uygulama bölge halkı tarafından da merakla beklenmekte.

Kent estetiğine uygun bir çalışma ile Eşme’nin çehresini değiştirecek bu uygulama için Eşme Merkez Cami Dernek Başkanı Fevzi Akdeniz, belediye başkanına ve ekibine bölge halkı adına teşekkürlerini iletti. Dernek Başkanı Akdeniz, “Eşme her geçen gün Başkanımız Şükrü Karabalık’ın yakından takip ederek startını verdiği hizmet sağanağı ile kabuk değiştirmekte. Merkez Camimiz çevresinde kısa bir süre önce başlatılan bu proje de cami çevresini şık bir görünüme kavuşturacak. Halkımızın beklentilerine karşılık verecek düzenlemelerinde yer aldığı projenin içinde olmak bizi de heyecanlandırıyor. Bu çalışmayı başlattığı için başkanımıza, hızla ilerlemesini sağlayan ekibine de şimdiden teşekkür ederim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817