Eşme'de asfaltlama çalışması yapıldı
 

 

 

Eşmelilerden asfalt teşekkürü

 

Kartepe’nin Sapanca Gölü kıyısında eşsiz mesire alanlarına sahip Eşme bölgesinde D-100 Karayoluna paralel yan yolda Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kendi ekip ve ekipmanlarıyla asfaltlama çalışması yaptı. Bölgede üst yapı düzenlemeleri kapsamında sokakları nakış nakış işleyen belediye ekiplerinin asfalt çalışması da yapması bölge halkı tarafından takdir topladı. Yan yolda evleri bulunan vatandaşlar kendilerini tozdan ve çamurdan kurtaran asfalt çalışması için Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ettiler.

 
Halkın istek ve taleplerini her zaman önemseyen ve yaptığı denetim ve incelemelerle bunları tespit ederek çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Eşmelilerin beklentilerine de cevap verdi. Eşme yan yol üzerinde oturan mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda 500 metrelik güzergahta tefsiye çalışması yapan belediye ekipleri zemin kotunu düzleştirerek dolgu malzemesi ile güzergahı sıklaştırdı.

 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 7 metrelik güzergahta kendi ekip ve ekipmanları ile 800 ton asfalt sererek güzergahı şık ve güvenli bir hale getirerek bölge halkının kullanımına sundu. D-100 Karayolu yan yola cepheli evlerde oturan vatandaşlar hafta boyunca yapılan çalışmaları takdirle izledi. Çalışma alanında oturan Sönmez ve Akcan Aileleri kapı ve cam açamadıkları evlerinde kışın çamur yazın tozdan dolayı rahatsızlıklarına yapılan asfalt serimi ile son verilmesinden duydukları memnuniyeti Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ederek gösterdiler.

 

Eşmeli Bekir Sönmez, “Sayın başkanımızdan Allah razı olsun. Geçtiğimiz günlerde mahallemizde heyeti ile gezerken kapı önünde kendisi ile görüşme imkanı bulmuştum. Durumumuzu anlattığımda bölgenin sıkıntılarını bildiğini ve asfalt sezonu başlar başlamaz yolun asfaltlanacağının sözünü vermişti. Sağ olsun sözünü tuttu ve yolumuz çok güzel oldu. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ederim” dedi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Akcan da, “Gören göz kılavuz istemez. Başkanımız sayesinde Eşme’nin çehresi değişti. Sokaklar nakış nakış parke ile işlendi. Parklar, cami çevresi düzenlemeler, sahilde yapılan mescid gibi pek çok alanda hizmet ile bizleri buluşturdu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817