EŞME’DE PARK ÇALIŞMASI
 Kartepe Belediyesi ilçe genelinde farklı bölgelerde park ve çocuk oyun grubu sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını Eşme Garaj Parkı ile devam ettiriyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki parklara bir yenisini eklemek için eski Eşme Garajı Park alanını düzenliyor. Belediye ekipleri hummalı bir çalışma sergilediği park alanında Eşme halkına yeni dinlence ve oyun alanları kazandırmayı hedefliyor.

Kartepe Belediyesi ekipleri Eşme Garaj Park Alanında yer alacak 15x30 metre ebatında mini futbol sahası ile çocuk oyun alanları için sert beton zeminleri hazırladı. Suni çim halı saha yanında yer alacak oyun alanı çevresi de kauçuk zemin ile döşenecek. Peyzaj çalışmaları ile görsel bir güzellik kazandırılacak Eşme Garaj Parkı’ndan 7’den 77’ye her kesime hitap edecek düzenlemelerin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Eşmeli çocukları, spor ve oyun alanlara kavuşturacak çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Okulların tatil olması ile yaz aylarında yeni oyun alanları kazandıracağımız çocuklarımıza güzel bir yaz tatili diliyorum ne yapsak azdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817