ESNAF ANLATTI, BAŞKAN DİNLEDİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Doğan son olarak Ömerağa Mahallesi Cemil Karakadılar Sokak’ta bulunan esnafları ziyaret etti. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Ömerağa Mahalle Muhtarı Mehmet Kamil Ulusoy ve Ak Parti Ömerağa Mahalle Temsilcisi Fahri Koz’un Başkan Doğan’a eşlik ettiği ziyarette esnaflar sorunlarını dile getirdiler.

PARK YERİ İSTEDİLER

 

Kendilerini büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Doğan’dan kaldırımların genişletilmesini ve kısa süreli park alanları yapılmasını isteyen esnaflar İzmit Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını söylediler.

 

İSTEKLERİ DEĞERLENDİRMEK GÖREVİMİZ

 

Esnaflardan gelen talepleri çok önemsediklerine dikkat çeken Başkan Doğan “ sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Trafik ile ilgili sorunlarınızın çözümü için arkadaşlarımız bir çalışma yapacaklar. Sizlerden gelen talepleri değerlendirmek ve gerekeni yapmak bizim boynumuzun borcu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817