ESNAF DOĞAN’DAN MEMNUN
 Haftanın en az dört gününü mahalle ve esnaf ziyaretlerine ayıran ve bu ziyaretleri büyük bir titizlikle sürdüren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün le birlikte

Yeni Mahalle’de hizmet veren esnafları ziyaret etti.

 

“NE SORUNUMUZ VARSA ÇÖZDÜ”

 

Esnaf ziyareti sırasında tüm esnafların dükkanlarına uğrayan ve samimi bir şekilde sohbet eden Doğan ve Akgün’e esnaflarda büyük ilgi gösterdi. Doğan’ın mahalledeki hizmetlerinin ardından işlerinin daha hareketlendiğini söyleyen esnaflar “ Başkanımız Nevzat Doğan her zaman ziyaretimize geldi. Halimizi hatırımızı sordu. Sorunumuzu söyledik çözdü. Bizler hizmetlerinden çok memnunuz” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

“ESNAFIN DA İZMİT HALKININDA HİZMETKARIYIM”

 

Yeni Mahalle’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında esnafı ve vatandaşları bilgilendiren Başkan Doğan “ 5 yılda önemli işlere imzat attık. Her bir projeden alnımızın akıyla, sizlerin desteği ile çıktık. İzmit gelişti, esnaf kazandı. İzmit gelişti, İzmitli kazandı. Ben İzmit esnafının ve tüm İzmitlilerin hizmetkarıyım. İzmit’e hizmet benim için onurdur” dedi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİ

 

Ziyaret sırasında esnafların görüş ve önerilerini dinleyen Doğan ve Aygün “sizlerin fikirleri bizler için çok önemli. Bizler sizlerin desteği ile, fikirleri ile projelerimize şekil veriyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817