Esnaf Günden Güne Bitiriliyor!
 CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Karamürsel ve Değirmendere’yi ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

Esnafın günden güne bitirildiğini, AVM’lerin küçük esnafı bitirdiğinin altını çizen Tarhan, “Gün geçtikçe esnaflarımız tek tek kepenk kapatmaya başladı. Mevcut iktidarın esnafı korumak gibi bir amacı yok. Soruyorum hangi belediye sizlerden alışveriş yapıyor? Esnafımızı kalkındıracak teşviklerde bulunmuyorlar. Esnafımız günden güne bitiriliyor. Artık sizler de, ‘sıra bize ne zaman gelecek’ diye bekliyorsunuz. Büyükşehir’i aldığımızda öncelikli işlerimizden biri bu sorunları çözmek. Esnafı kalkındırıcı projeler hazırlayıp, sizlerle sürekli bir araya gelip sonuç odaklı hizmetler yapacağız’’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817