ESNAF KARSLILARA TEPKİLİ.  ‘’NEDEN BİZE DANIŞILMIYOR?’’

ÖZTÜRK : DAHA ÖNCEDE UYARDIK.!

Yahya Öztürk, son zamanlarda yine başlayan yöresel gıda satış ve tanıtım çadırlarını örnek vererek, ‘’İlçemizde yine bir yöresel tanıtım yapılıyor. Biz bunların yapılmasına karşı değiliz, ama Körfez’de de aynı yöre gıda malzemelerini satan, hem de o bölgenin insanları tarafından işletilen işyerleri var. Esnaf zaten zor günler yaşıyor, bir de bu düzenlemeler ve etkinlikler darbe vuruyor. Oysa böyle bir etkinlik yapılırken öncelikle ilçedeki esnaf çadırlara davet edilmelidir’’ dedi.

ESNAF NEDEN İL DIŞINDAN GELİYOR?

Öztürk, aynı uyarıyı daha önce de yaptıklarını ama dikkate alınmadığının görüldüğünü sözlerine ekleyerek, ‘’Etkinliği hazırlayanlar bizim de fikrimizi alsalar daha başarılı ve ilçe esnafının faydalanacağı faaliyetler olur. Bu faaliyetten hem esnafımız, hem de vatandaşlarımız faydalanır ve gelir de yine ilçede kalır’’ dedi.

Öztürk, ilçede ki esnafın da buna tepkili olduğunu ve kendisini arayarak duydukları rahatsızlığı ilettiklerini ifade ederek, ‘’Esnaf arkadaşlarımız çadıra gelen esnafın il dışından geldiğini belirlemişler. Bu durumdan da rahatsız olmuşlar’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817