banner2779
banner2752
banner2750

ESNAF KENDİ AÇILIŞINI KENDİSİ YAPTI
 Panayır Çarşısı adıyla düzenlenen cadde panayırına, bir öncekinde olduğu gibi yine Derince Denizciler Caddesi üzerinde yer alan 53 esnaf katıldı. Özcanlar Market işletmecisi Yücel Kazgan önderliğinde yapılan organizasyona katılan 35 esnaf, fiyatlarında yüzde 50’ye varan indirimler yaparak, ürünlerini kaldırımlarda sergilemeye başladılar. 13 Temmuz’a kadar devam edecek olan panayırda, 4 gün boyunca vatandaşlar indirimli fiyatlarla bayram ve Ramazan alışverişi yapabilecekler.

Panayır Çarşısı etkinliğine katılan iş yerlerinde, gıdadan, giyime, elektronik eşyalar, telefonlar, mobilya ve her türlü ihtiyaç malzemesi yer alıyor. Açılışa, Kocaeli kantin İşletmecileri Dernek Başkanı Ali Can Kazgan’da katılırken, Kazgan ailesi tam kadro olarak etkinliği desteklediler.

Açılışı yapılan panayır çarşısında, alışılmışın dışına çıkılarak, bu kez kurdelayı esnaf ve vatandaşlar kendileri kestiler. Açılıştan sonra vatandaşlar indirimli fiyatlarla satılan ürünlere hücum etti. Benzeri etkinliklerin diğer ilçelerde de yapılması için girişimlerin yapıldığı belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751