banner2779
banner2752
banner2750

ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI ÇELİK'TEN GAZETEMİZE ZİYARET

Bu önemli genel kurulda mevcut başkan Yahya Öztürk bu kongrede yeniden aday olacak. Fakat karşısına iki çok önemli aday çıkacak. Adaylardan biri olan Muhammed Çelik, saha programları aralıksız şekilde devam ediyor.


GAZETEMİZİ UNUTMADI

Çelik ve beraberindekiler, dün gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirdi. Çelik, gazetemiz genel yayın yönetmeni Burhan Yarar ve Meydan Gazetesi personeli ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşma sırasında yeni dönem ile ilgili hedeflerinden söz elen başkan adayı Muhammed Çelik, “Güçlü bir ve güçlü projelerimizle esnafımıza Körfez ilçemizde çağ atlatacak bir anlayışla hareket edeceğiz” diye konuştu.


 

GAZETECİLER GÜNÜNÜ VE BASIN ONUR GÜNÜNÜ KUTLADI ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Çelik açıklamasının sonunda ise genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ve şahsında tüm medya mensuplarının Çalışan Gazeteciler Gününü ve Basın Onur Günü’nü tebrik etti. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere de ziyarette bulunan Çelik’e programları sırasında kalabalık bir grup da eşlik ediyor.

CHP’YE DE GİTTİLER

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Çelik ve beraberindeki heyet, ilçe başkanı Cahit Sürüm ile bir araya geldi. Sürüm konukları ile yakından ilgilendi ve kendilerine kongre sürecinde başarılar diledi. Çelik ve beraberindeki aday yönetim kurulu ile çalışma ekibi, son olarak CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’a da uğradı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751