ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN SÖĞÜT'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Burada Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde yapılan etkinliklere Körfez Belediyesi ve Körfez Ticaret Odası da büyük destek verdi. Yapılan kutlama programları birçok bölgede örnek gösterilirken, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk de, yapılan çalışmalara olan desteği dolayısıyla Körfez’in esnaf dostu Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

ALTYAPI DA KONUŞULDU

Yapılan ziyaret sırasında oda başkanı Öztürk’e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Gerçekleşen buluşmada konuşan Yahya Öztürk, “Ahilik Haftası dolayısıyla esnafımıza vermiş oldukları desteklerden ötürü belediye başkanımız Şener Söğüt beye teşekkür ziyaretinde bulunduk” dedi. Bu arada yapılan görüşme sırasında İSU’nun ana caddelerde yapacağı altyapı çalışmalarında esnafımızın en az şekilde etkilenmesi konusunda de istişarede bulunuldu.

“PANDEMİDE ESNAFIN

YANINDA OLDUK”

Ziyaret dolayısıyla Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ve beraberindeki yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Körfezli esnafımız her şeyin en güzeline layık. Geçen pandemi sürecinde esnafımızın yaşadığı sorunlara kayıtsız kalmadık. Yaptığımız aylık yardımlarımızla sizlerin yanında olmaya çaba gösterdik. Aynı hassasiyeti bundan sonraki dönemlerde de göstermeye hazırız” dedi.

PANAYIR ETKİNLİĞİ

İlçede düzenlenen panayır etkinliklerine değinen Başkan Söğüt, şöyle konuştu: “Esnafımızın içinde bulunduğu sorunlu durumdan kurtulması için bizler göreve ve sorumluluk almaya hazırız. Ayrıca ilçemizde tertip ettiğimiz panayır programları da yine sizler için önemli diyebileceğimiz projelerimizden biridir. Benzer etkinliklerimizin devami için her zaman iş birliği içinde olacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817