banner2779
banner2752
banner2750

Esnafa Ve Öğrencilere Türk Bayrağı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ile birlikte önce öğrencilere daha sonra da Ağadere Caddesi esnafına Türk bayrağı dağıttı. İlk olarak Başkan Söğüt ve Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, İGSAŞ Ortaokulu’na gitti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’ın da katıldığı buluşmada öğrencilerle bir araya gelen protokol, önce sohbet etti.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Sohbet sonrasında Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve Başkan Şener Söğüt, öğrencilere ve öğretmenlere Türk bayrağı hediye etti. Öğrenciler de Kaymakam ve Başkan’a teşekkür etti. Okul sonrasında Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve Başkan Şener Söğüt Ağadere Caddesi’ne geçti.

AĞADERE ESNAFINA VERİLDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda her yerde Türk bayrağı olması için esnafa bayrak dağıttıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Her bayram olduğu gibi belirli noktalarda bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Körfez’i ay yıldızlı bayrağımız ile süslüyoruz” dedi. Esnaflar da Başkan Söğüt’e ve Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751