banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ESNAFI EVİNE GİDERKEN  BIÇAKLADILAR

Körfez Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde terzilik yapan Serkan Polat adlı esnaf, akşam evine giderken henüz kimliği belirlenemeyen iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Serkan Polat yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Serkan Polat iş yerini kapattıktan sonra akşam saatlerinde Kuzey Mahallesi’nde ki evine gitmek istedi. Yanında eşi ile birlikte evin önünde iki kişinin saldırısına uğrayan Serkan Polat ’a, bir kişi sopayla vururken, diğer şahıs ta çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Saldırganlar daha sonra otomobil ile olay yerinden kaçarken yaralanan Serkan Polat , olay yerine çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Serkan Polat ’ın kafatasında çatlak olduğu ve bıçak yarasının da ağır olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatarak şahısları tespit etmeye çalışırken, iki gün önce iş yerinde pantolon ölçüsü nedeniyle yaşlı bir şahısla tartışma yaşandığı, küfür ederek tokat atan şahsın çıkan kavga sonrasında tehdit ettiği öğrenildi. Bu olay nedeniyle birbirlerinden şikayetçi olan iki taraf adliyeye çıkmış ve davacı olmuşlardı. Olayın bu nedenle yaşanmış olabileceği tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826