Esnafın başına bela olan hırsızlar yakalandı!

Şubat ve Mart aylarında Dumlupınar Mahallesi`nde börekçiden kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından televizyon, telefon ve para çalındı.

Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi`nde faaliyet gösteren bir kebapçının ise camlarını kırdılar, ancak hırsızlık olayını gerçekleştiremeden kaçtı. Yavuz Sultan Mahallesi Körfez Caddesi`nde bulunan süpermarketten sadaka kutusu ve Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan restoranın camı kırılarak içeri girildi ve kasasından bir miktar para çalındı.

Sırrı Paşa Mahallesinde bulunan bir işyerinden ise bir miktar para çalınırken, aynı cadde üzerinde faaliyet gösteren kahvehane ve pide salonu da hırsızların hedefi oldu. Son olarak Yenikent Mahallesi bulunan bir çay ocağına da giren hırsızlar kasada bulunan paraları çalarak kayıplara karıştı.

Derince ilçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince hırsızlık olaylarının ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından zanlıların kimlikleri tek tek tespit edildi.

Yaşları 15 ila 18 arasında değişen A.B., K.Ö., B.E.Y., F.S. ve F.Ç. Derince`de düzenlenen operasyonla hırsızlık olaylarının zanlıları olarak gözaltına alındı. Yapılan operasyonda esnaflardan çalınan mallar ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Emniyette ifadeleri alınan 5 zanlı dün adliyeye sevk edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817