banner2779
banner2752
banner2750

Esnafın Sorunu Ekonomi  Oldu.

Esnafın sorunlarının başında ekonomi ve belirsizlik gelirken, pandemi nedeniyle bozulan işler ve ödemelerinin başlayacağı kredi borçları da dile getirildi.

İYİ Parti Körfez İlçe Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Soner Kara ve ekibi tarafından düzenlenen saha çalışmasına, İl Başkan Vekili Ayşegül Babacan, İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Başkan Danışmanları, Gençlik Kolları Başkanı ve Ekibi, Körfez Belediye Meclis Üyemiz Reşat Sarı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Esnafa yapılan ziyaret sırasında sorunlar dinlendi ve genel merkeze iletilmek üzere not edildi. Çalışmaların daha sonra diğer mahallelerde de yapılacağı belirtildi. Çalışma esnasında sorunlarının anlatan esnaf en çok ekonomik sıkıntılardan ve geleceğin belirsizliğinden yakındılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751