Esnafın ve Halkın Sorunları Konuşuldu

Ziyaret sırasında tanışma gerçekleşti ve başta esnafın sıkıntıları, ekonomik sıkıntılar olmak üzere halkın gündemi konuşuldu.

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, esnafın zaten sıkıntılı bir dönem yaşarken pandeminin de vurmasıyla çok zorluk çektiğini ve birçoğunun kepenk kapatacak hale geldiğini söyledi. Şahin, pazarcı esnafının tezgahlarını kurmasına rağmen halkın alım gücünün azalması, pandemi korkusu nedeniyle kazançlarının yarıdan fazla düştüğünü, dükkanları olan esnafın ise farklı şekiller ve oranlarla zarar ettiğini söyledi.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Musa Allak, kuruldukları günden itibaren esnafın ve sıkıntı yaşayan vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Saha çalışmaları sırasında esnafın ve vatandaşları ekonomik sıkıntılarını dinliyoruz. Etiketlerde gözle görülen ve geri dönmeyen bir artış var, halkın alım gücü de düşüyor, buna karşılık gelirler de azalıyor. Bir an önce hissedilir şekilde önlemler alınmalı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817