ESNAFLAR DOĞAN’IN YANINDA
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan esnaf ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Kadıköy Mahallesi Zümrüt Sokak’ta bulunan esnaflarını ziyaret etti. Doğan, esnaflarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirterek, esnafın yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

KALİTELİ HİZMET

 

Bölgede hizmet veren esnafların dükkanlarına giderek onlarla sohbet eden Başkan Doğan’a ziyaretinde Ak Parti İzmit İlçe Yöneticisi Sevda Uzun ve Kadıköy Mahalle Temsilcisi Murat Baştürk eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Doğan, kaliteli hizmet vurgusunu yaptı.

 

DOĞAN’A ÖVGÜ

 

Başkan Doğan’a Kadıköy Mahallesi’nde yaptığı hizmetler için teşekkür eden esnaflar yapılan yatırımların Kadıköy Mahallesi’ne büyük katkı sağladığını ve mahallenin gelişmesini hızlandırdığını söyledi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, esnafın kendisine ilgi göstermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman esnafımızın yanındayız. Bölgede yapacağımız yatırımlar, kentimizde tarih ve turizm alanında yapacağımız çalışmalarla esnafımızın yüzü daha da gülecek. Kentimize gelen turistler esnafımız içinde iyi olacak” değerlendirmesinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817