“Esnaflar projelerimizin ortağı”
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun bir tempoda sürdürdüğü esnaf ziyaretlerinde, Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde hizmet veren iş yerlerini ziyaret edip, esnaflara hayırlı işler, bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Gölcük’te yıllardan beri hizmet veren İlçe esnaflarının, bu kentin ayakta durmasında önemli bir görev üstlendiklerini ifade eden Başkan Ellibeş, “Siz olmasaydınız bu kent olmazdı, yaşam olmazdı, Gölcük olmazdı” dedi.

 

“ESNAFLARDAN BAŞKAN TEŞEKKÜR”

Gölcük’ün daha çok yaşanabilir bir kent olma mücadelesinde, İlçe esnaflarının büyük hizmetler yaptığının göz ardı edilmemesine de değinen Başkan Ellibeş, “Gölcük için yaptığımız hizmet ve projelerin altında, ‘Birlikte başardık’ imzası var. Gölcük Esnafı da bu konuda başarının rtaklarındandır” dedi. Başkan Ellibeş’in yapmış olduğu ziyaretlerden, oldukça memnun olan Albay Burak Caddesi Esnafları, Başkan Ellibeş’e Caddenin görsel güzellik kazandırılarak işlevinin artırılmasından, yeni düzenleme ile farklı bir çehreye kavuşmasından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Ellibeş’e Esnaf ziyaretlerinde, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Uzuner, AK Parti İlçe yöneticisi Mustafa Bahar, AK Parti Merkez Mahallesi Başkan vekili Vahit Tunçbilek eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817