ESNAFLAR SAHAYA İNDİ
 Başkan Bulut yalnız bırakmadı

Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşen turnuvanın açılışına Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Güntepe ve Talip Yeşilyurt, Derince Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Ağırkaya, Derince Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ile spor adamları iştirak etti. Açılışta ilk olarak Derince Gençler Birliğispor ile Derince Sedaş Tekspor U-ll takımları hazırlık maçı oynarken, sonrasında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bir konuşma yaparak organizasyona katılan tüm takımlara başarılar temennisinde bulundu.

 

27 takım mücadele ediyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un başlama vuruşu ile start alan turnuvada bu yıl 27 takım mücadele ediyor. Dört grupta tek devreli lig esasına göre maçların oynanacağı turnuvada ilk dört sırada yer alan 16 takım ikinci tura yükselecek. 6'ncı Esnaflar Futbol Turnuvası 30 Mayıs Pazar günü oynanacak final maçı ve ardından düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek. Turnuvanın ilk gününde oynanan müsabakalarda ise şu skorlar alındı; Kışhan Yapı-Yaylacık Derneği: 6-7, Akcan Güvenlik-Ergün Balata: 2-7, Kaçmaz Turizm-Körfez Sedaş Arıza: 14-1

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817