Esnaflar Turnuvası’nda Şampiyon Pasifik

Final Müsabakası Nefesleri Kesti

Futbolda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Derince’de Ramazan ayı içerisinde düzenlenen Esnaflar Futbol Turnuvası'nda büyük heyecan sona erdi. Bu yıl sekizincisi gercekleşen Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası’nda 20 takım mücadele etti. Belediye Spor Tesisleri’nde gerçekleşen Esnaflar Futbol Turnuvası’nın final müsabakası Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği ile Eminoğlu Gümrük Müşavirliği takımları arasında oynandı. Baştan sona büyük çekişme içerisinde geçen müsabakayı 4-2’lik skorla kazanan Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği, bu zorlu organizasyonu şampiyonlukla noktalamayı başardı.

Protokol ve Spor Severler Takip Etti

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Esnaflar Futbol Turnuvası’nın kapanış törenine ilçe protokolü ve sporseverler de yoğun ilgi gösterdi. Turnuvanın finalini takip eden isimler arasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Talip Yeşilyurt, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit ve Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım da yer aldı. Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817