Esnaflar’da Şampiyon Vizyon

Minikler gösteri maçı yaptı

 

7. ‘si düzenlenen Esnaflar Futbol Turnuvası bu yıl Derinceli Şehit Jandarma Er Emre Kaan Arlı adına düzenlendi. Şehidin adının verildiği turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Rakiplerini bir bir eleyerek finale adını yazdıran Vizyon İnşaat ve Morsalıoğlu Kırtasiye takımları futbolseverlere seyri güzel bir futbol resitali sundu. Final karşılaşması öncesinde ise Yeşil Doğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri bir gösteri maçı yaptı. Sahada basılmadık yer bırakmayan minik öğrencilerin mücadelesi 3-3’lük skorla bitti.

 

Katılım yoğundu

 

Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın final mücadelesini Şehit Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın ailesini yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turnuvaya katılan takımların yöneticileri ve sporseverler takip etti.

 

Büyük heyecana sahne oldu

 

Finalde karşı karşıya gelen Vizyon İnşaat ve Morsalıoğlu Kırtasiye takımları maça oldukça hırslı başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında oynadığı etkili futbolu iki golle süsleyen Vizyon İnşaat devreyi rakibi karşısında 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında farkı kapatmak için ataklarını sıklaştıran Morsalıoğlu Kırtasiye fırsatları değerlendiremedi. Usta ayakların oluşturduğu Vizyon İnşaat kontra atakla üçüncü golü de bulunca galibiyeti garantiledi. Morsalıoğlu takımı bulduğu golle skoru 3-1’e getirse de mağlubiyetten kurtulamadı ve turnuvanın şampiyonu deneyimli kadrosuyla Vizyon İnşaat oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817