Eşsiz Proje Yelken Kafe

 

Büyük beğeni topluyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un prestij projeleri arasında yer alan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Harikalar Sahili’nin hemen yanı başında inşa edilen proje eşsiz görünümü ve manzarasıyla büyük beğeni topluyor. Sadece Derince’ye değil Kocaeli’ye de büyük değer katacak olan proje, sahil şeridi ile bütünlük oluşturarak ilçenin uğrak mekanlarından birisi olacak.

 

Her katında ayrı güzellik

Yelken şeklindeki görünümüyle Körfez manzarası ve Harikalar Sahili ile bütünlük oluşturacak olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant projesi vatandaşlara her katında ayrı bir güzellik sunacak. Panaromik asansörü ile Körfez’in ve sahilin görünümünü farklı açılardan yansıtacak olan proje, Kocaeli ve Derince için önemli cazibe merkezlerinden birisi olacak. Konumu ile sahil etaplarında yapılan projeler arasında ayrı bir yere sahip Yelken Kafe, çevre düzenlenmesinin de tamamlanması sonrasında birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817