ET ve SÜT KURUMU KÖRFEZ’DE ŞOK İNDİRİM

Et ve Süt Kurumu (ESK) ürünlerinin satıldığı tüm mağazalarda kıyma ve kuşbaşı et için indirimli satışlara başlandı.  Kısa bir süre önce açılan ve Körfez ilçede sesini çabuk duyuran Et ve Süt Kurumu Körfez Mağazası yetkilileri "indirim günleri"nden herkes faydalansın dediler 


Et ve Süt Kurumu (ESK) ürünlerinin satıldığı tüm mağazalarda kıyma ve kuşbaşı et için indirimli satışlara başlandı.  Kısa bir süre önce açılan ve ilçede sesini çabuk duyuran Et ve Süt Kurumu Körfez Mağazası indirim günleri satışlarda patlama yaptı. 
Körfez’e kısa bir süre önce açılan ve güvenli et satışı ünlenen Et ve Süt Kurumu yeni düzenlemeyle kıymanın kilogramı bugünden itibaren yüzde 4 indirimle 17,75 lira, kuşbaşının kilogramı ise yüzde 2,2 indirimle 22,50 lira olarak satışa sunuldu. Körfez’de bankalar caddesinde açılan Et ve Süt Kurumu Körfez Bayiliği indirim günleri satışlarına başladı. Marmara bölgesinde Körfez Et ve Süt kurumunda Atatürk Orman Çiftlik bütün ORGANİK ürünlerinin de satışa sunuluyor.

  
Körfez'de açılan Et ve Balık Kurumu güleryüzlü personel ve hijyenik bir ortamda hizmet veriyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817