banner2779
banner2752
banner2750

ETÜT MERKEZLERİ BAŞARIYI ARTTIRIYOR
 İzmit Belediyesi’nin Halk Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklılığında şehrin 12 ayrı  noktasında açılan etüt merkezlerinde halen 700 den fazla öğrencinin bulunduğu öğrenildi. Yenimahalle, Alikahya, Terzibayırı, Yenişehir, Tüysüzler, Topçular, Kent Konut 1. Etap, Yenişehir Çocuk Hakları Okulu, Fatih, Kuruçeşme, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi ve Sanayi Mahallesinde faaliyet gösteren etüt merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin en üst seviyede fayda görmesi ve başarılarının artması konusunda her türlü çalışmanın yapıldığını söyleyen yetkililer” etüt merkezlerine gelen 700 öğrencinin tamamına tüm dersleri içeren soru bankası kitaplarının dağıtımı tamamlandı.

 

HAFTANIN 7 GÜNÜ EĞİTİM

 

 Merkezlerde haftanın 7 günü 28 branş öğretmeni tarafından 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik, hafta içi okul çıkış saatlerinden sonra ve hafta sonları da 10:00 -17:00 saatleri arasında okullara paralel olarak konu anlatımı, konu tekrarı, testlerle pekiştirme ve sınavlara hazırlık çalışmaları yapılmakta, branş öğretmenleri tarafından Türkçe, Sosyal, Matematik ve Fen dersleri verilmektedir. Bütün çabamız öğrencilerin daha başarılı olmaları içindir” dediler.

 

ÖĞRENCİLER MEMNUN

 

Öğrenciler de merkezler sayesinde okul başarılarının arttığını belirterek” Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştular.

 

 Etüt Merkezlerinde kayıtların devam ettiğini de söyleyen yetkililer “ öğrenciler, kayıt için kendilerine en yakın etüt merkezine başvurabilecekleri gibi, 318 00 00- 1458 numaralı telefonu da arayarak kayıt yaptırabilirler” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751