ETÜT MERKEZLERİNDE EĞİTİM BAŞLADI
 İzmit Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında öğrencilere etüt merkezlerinde eğitim veriliyor. Geçen sene de düzenlenen ve 2 binden fazla öğrencinin faydalandığı etüt merkezlerinde bu sene de eğitimin başladığını söyleyen yetkililer” 12 ayrı mahallede bulunan etüt merkezlerinde hafta içi okul çıkış saatlerinden sonra ve hafta sonları 10.00 -17.00 saatleri arasında ücretsiz ders verilmektedir. 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen etütlerde okullara paralel olarak konu anlatımı, konu tekrarı, testlerle pekiştirme ve sınavlara hazırlık çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Branş öğretmenleri tarafından öğrencilere Türkçe, Sosyal, Matematik ve Fen dersleri verilmekte olup, eğitimler kütüphane ve bilgisayar sınıfları ile desteklenmektedir” dediler.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Yenimahalle, Alikahya, Terzibayırı, Tavşentepe, Yenişehir, Tüysüzler, Topçular, Kent Konut 1. Etap,  Yenişehir Çocuk Hakları Okulu, Fatih, Necati Gençoğlu Kültür Merkezi ve Sanayi Mahallelerinde bulunan Etüt Merkezlerinde kayıtların devam ettiği detaylı bilginin İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile 3180000-1458 nolu telefondan alınabileceği kaydedildi.

Bu arada etüt merkezlerinde görev yapan 28 branş öğretmeninin katılımıyla düzenlenen toplantıda durum değerlendirmesi yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817