banner2752
banner2750
banner2776

EVDE BAKIM İÇİN ARAÇ DESTEĞİ

Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurumlarına desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Devlet Hastanesi’ne Evde Bakım Hizmetlerinde kullanması için 1 araç desteğinde bulunuldu.

Körfez Belediyesi tarafından hibe edilen araç, Körfez Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Teslim törenine Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Başhekim Dr. Ahmet Sarıışık ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ve hastane çalışanları katılım sağladı. Belediye olarak 4 yılda 100 yeni aracı filosuna katarak araç kiralama yöntemine son veren Körfez Belediyesi, yerelde hizmet yapan tüm kamu kuruluşlarına tam destek veriyor. Bu çerçevede Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık arasında kurumun hizmetine verilen araç için protokol imzalandı.

TAŞ, “HAYIRLI OLSUN”

Verilen desteklerle hizmetin kalitesini artırdığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Başkanımız İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda eğitim, sağlık, sosyal sorumluluk gibi birçok başarılı çalışmayı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün de önemli bir hizmete destek olmanın gururunu ayrıca yaşıyoruz. Milletimiz için gecesini gündüzüne katan sağlık personelimize bu yeni araç hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

SARIIŞIK, “BİZİM İÇİN MOTİVE EDİCİ BİR ANLAMI VAR”

İlçedeki tüm kurum ve kuruluşlara verdiği destek ile hizmet kalitesinin arttığını ifade eden Başhekim Dr. Ahmet Sarıışık, “Halkımıza daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmemiz için yerel anlamda destek görmemizin bizim için motive edici bir anlamı var. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran, idarecilerimiz ve belediye çalışanlarına hastanemiz adına çok teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680