EVDE BAKIM, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ MUTLU EDİYOR
 İzmit Belediyesi ile Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği işbirliği ile startı verilen evde bakım hizmeti ihtiyaç sahibi  vatandaşları mutlu ediyor.

Geçtiğimiz hafta startı verilen uygulama ile ilk etapta 20 kişiye ulaşıldığı öğrenildi. Yatalak ve bakıma muhtaç kişilerin evlerine giden ekipler , ihtiyaç sahibi vatandaşın her türlü ihtiyacını gideriyor. Yalnız yaşayan ve yatalak olan kişilerin evlerinin temizliğini de yapan görevliler bu hizmeti verirken ilginç olaylarla da karşılaşıyorlar. Ekipler, Yenimahalle’de oturan 72 yaşındaki G. E. isimli şahsın evinde bulundukları sırada yaşlı kadının mide kanaması geçirdiğini fark edip hemen 112 Acil Servisi çağırdılar. Yaşlı kadının hastaneye götürülüp tedavi altına alındığı öğrenildi. Evde bakım uygulaması hasta ve yakınları arasında sevinçle karşılandı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar” uygulama sayesinde yalnız olmadığımızı hatırladık” dediler.

İzmit Belediyesi yetkilileri, tamamen ücretsiz olan uygulamadan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların Belediyenin Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yaşlı Masasının 3180000-1446 numaralı telefonunu arayarak talepte bulunabileceklerini söylediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817