banner2779
banner2752
banner2750

Eve dönüş yolunda feci kaza
TRT 1'in Eylül ayında başlayacak olan dizisi 'Şubat'ın dekor işlerini yapmak için İstanbul'a giden Sertaç Sevim(26) ile Ömer Pektaş(26) ile Karamürselli Abdullah Bektaş(49) yaptıkları trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
KAMYONA ÇARPTI
Edinilen bilgilere göre;  Başiskele Bahçecik Damlar Mahallesi Şeyh Edebali Caddesi No:17 adresinde ikamet eden Ömer Pektaş ile  Körfez Mahallesi Keskin Sokak No:11 adresinde ikamet eden çocukluk arkadaşı Sertaç Keskin; Leyla ile Mecnun dizisinin yapımcı şirketi Eflatun Film'in taşeronu olarak bir aydır TRT 1'in yeni dizisi Şubat'ın dizi seti dekoru için İstanbul'a gidip geliyordu. İstanbul'da bulunan dizi setinden dönen Aytaç Sevim 41 LC 536 plakalı minibüs otoyolun Sultanbeyli kesiminde yol ortasında park halindeki Haydar Yalvaç'a ait 34 YL 1678 plakalı kamyona çarptı.
ÜÇ KİŞİ DE YARALANDI
Meydana gelen kazada Ömer Pektaş(26), Sertaç Sevim(26), Abdullah Bektaş(49) hayatını kaybederken, minibüste bulunan Aytaç Sevim ile Ömer Gülçiçek ve Ersoy Kansu yaralı olarak Pendik Marmara Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Sertaç Sevim ile Ömer Pektaş'ın Bahçecik'te ikamet ettikleri ve çocukluk arkadaşı oldukları öğrenildi. Gençlerin cenazeleri Bahçecik'e getirilirken, Abdullah Bektaş'ın cenazesi ise Karamürsel'de ikamet eden ailesine teslim edildi. Kazada ölen Sertaç Sevim'in cenazesi önceki gün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Damlar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren Mustafa Pektaş ile Semra Pektaş çiftinin beş çocuğundan en büyüğü olan 26 yaşındaki Ömer Pektaş'ın cenazesi ise Pektaş ailesine teslim edildi.
PİRELLİ'DE KADROYA GİRDİĞİNİ ÖĞRENEMEDİ
Talihsiz gencin askerden geldiğinden beri işsiz olduğu, bu sebepten en yakın arkadaşı Sertaç Sevim ile birlikte dizi setine dekor işlerine gittiği öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz hafta doğum gününü kutlayan gencin, altı ay boyunca sözleşmeli olarak çalıştığı kazadan hemen önce de Pirelli Fabrikası'na kadrolu olarak alındığı; ancak bunu henüz kendisinin de bilmediği kaydedildi. Gencin cenazesi yine Damlar Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Damlar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Talihsiz kazada diğer yaşamını yitiren 49 yaşındaki Abdullah Bektaş'ın ise aynı dizi setinde alçı sıva işlerini yaptığı ve Karamürsel'in Karapınar Köyü'nde toprağa verildiği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751