Eve Erken Dönünce Eşi ve 2 Çocuğun Ölümden Kurtardı
Hastaneye kaldırılan anne ve kızlarının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, sızıntı nedeniyle eve dolan doğalgazdan etkilendikleri öne sürüldü. 

Olay ilçenin Denizevler mahallesinde meydana geldi. İlçe merkezinde buzdolabı ve elektrik eşya tamir işleri yapan Özgür Demir, havanın soğuk olması nedeniyle işlerini erteleyerek saat 21.00 sıralarında eve gitti. Zili çalmasına rağmen cevap alamayan Demir, anahtarı çıkarıp kapıyı açtığında evde gaz kokusu hissetti. Özgür Demir, 38 yaşındaki Ayşe Demir ile kızları 14 yaşındaki Özge ve 7 yaşındaki Ezgi Demir'i kendilerinden geçmiş halde buldu. Kapı ve pencereleri açıp, komşulardan ve telefonla 112 Acil Servis'ten yardım isteyen Özgür Demir, eşini ve iki çocuğunu hastaneye kaldırdı. Yapılan müdahale sonrası anne ve iki kızının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Eve erken gelerek eşi ve kızlarının hayatını kurtaran Özgür Demir, "Yapılacak işler olduğu için eve geç gidecektim. Kar yağışı ve havanın soğuk olması nedeniyle bazı işleri ertesi güne bıraktım ve eve iki saat erken gittim. İyi ki zamanında gitmişim. Allah eşimi ve çocuklarımı bana bağışladı" dedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817