Evini Yaktı, Komşularından Dayak Yedi
İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde tek başına yaşadığı evi yakan kişi komşuları tarafından saldırıya uğradı. Alınan bilgiye göre Kavaklar Caddesi Fındık Sokak No: 25 adresindeki evde tek başına yaşadığı öğrenilen Rüştü Ç. (47) isimli şahıs, kendisine ait 4 katlı apartmanın çatı katında yangın çıkardı. Alevleri görev çevredeki vatandaşlar ve komşular durumu hemen itfaiye erlerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye erleri yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. 

Mahalle sakinleri ise yangının apartmanın zemin katında tek başına yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan Rüştü Ç. tarafından çıkartıldığını iddia etti. Daha önce de defalarca kez Rüştü Ç. tarafından yangın çıkartılan apartmanın önünde geçtiğimiz hafta bir otomobilde yangın meydana gelmişti. Bu yangının da Rüştü Ç. tarafından çıkartıldığı öne sürüldü. Yangın devam ettiği esnada kaldığı evden hiç dışarı çıkmayan Rüştü Ç. polis ekiplerinin iknası sonucu dışarı çıkartıldı. 

Komşularından dayak yedi 

Alkol aldığı öne sürülen Rüştü Ç.'nin evinde çıkardığı yangınlar nedeniyle korkulu dakikalar yaşayan ve sürekli diken üzerinde oturan mahalle sakinleri polis ekipleri tarafından dışarı çıkartılan Rüştü Ç.'ye saldırdı. Kısa süren arbedeyi olay yerindeki polis ekipleri araya girerek ayırdı. Ambulansa alınan Rüştü Ç. önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. 

Hastanede işlemleri tamamlanan Rüştü Ç. daha sonra ifadesi alınmak üzere Bekirpaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Mahalle sakinleri ise Rüştü Ç.'nin kendileri için tehlike oluşturduğunu belirterek imza kampanyası düzenleyerek mahallelerinden uzaklaştırılması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Vatandaşlar konuyla alakalı olarak belediye yetkililerinden de yardım talebinde bulundu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817