banner2779
banner2752
banner2750

Evlilik Bahanesiyle Dolandırıldı
Şahsın, evlilik bahanesi ile kadın tarafından kandırıldığı ve 500 bin liraya yakın parasının dolandırıldığını söylediği öğrenildi. 

İzmit Alikahya’da dostunu bıçakladığı öne sürülen kişi polise giderek teslim oldu. Alınan bilgiye göre tekstil işleri ile uğraşan 1 çocuk babası Ayhan G. (47), yaklaşık 4 sene önce 2 çocuk annesi olan Dilek A. (40) ile Facebook üzerinden tanıştı. Geçen zaman zarfında arkadaşlıklarını ilerleten ikili bir süre sonra sevgili oldu. İddiaya göre Ayhan G., Dilek A. ile evlenmeyi düşünüp ona ev ve araba aldı ve değişik zamanlarda çeşitli ihtiyaçları için para verdi.Dilek A. için yaklaşık 500 bin lira para harcayan Ayhan G., aradan geçen 4 sene içinde Dilek A.’nın kendisini oyaladığını ve evlenmeyi düşünmediğini anladı. Bu esnada Dilek A.’nın başka birisiyle olan ilişkisini de öğrenen Ayhan G. kendisinden aldığı bir miktar parayı da dostuna verdiğini öğrenince çılgına döndü. Kendisi ile konuşarak parasını geri isteyen Ayhan G., Dilek A.’nın olumsuz yanıt vermesi ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine başka bir yöntem kullandı. 

Kendisine aldığı evi kiraya vermek isteyen Dilek A.’yı bir arkadaşına kiracı bahanesi ile aratan Ayhan G. Alikahya Merkez Mahallesi Binnur Sokak’ta bulunan evin önünde Dilek A. ile buluştu. Bir süre konuşan ikili daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Ayhan G. eline geçirdiği bıçakla Dilek A.’yı sırtının 7 yerinden bıçakladı ve daha sonra olay yerinden uzaklaştı. 

Çevredekilerin haber vermesiyle birlikte ambulansla hastaneye kaldırılan Dilek A.’nın hayati tehlikesi devam ederken polis ekipleri tarafından aranan Ayhan G. İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde polis ekiplerine teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenilen Ayhan G. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751