EVLİLİK OKULUNU BİTİRENLER KAHVALTIDA BULUŞTU
BEBEKLERİYLE GELDİLER

 

Oldukça neşeli ve renkli geçen etkinliğe Gamze-Muhammet Çamkerten çifti 1,5 aylık bebekleriyle geldiler. Çamkerten çifti, evlenmeden önce Evlilik Okulu’na gittiklerini ve bunun çok faydasını gördüklerini belirterek” evlenen çiftler mutlaka bu okula gitsinler” dediler.

Evlilik okulunu bitirdikten sonra ilk sevgililer gününü bir arada geçiren  çiftler etkinlik için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Etkinlik sonunda çekilen kurayla bir çifte akşam yemeği bir çifte de çeyrek altın hediye edildi.

 

 

İzmit Belediyesi yetkilileri Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Evlilik Okulu’nun amacının ailenin milli, manevi ve toplumsal önemini yeni evlenecek çiftlere anlatıp gelecekte doğabilecek sorunlara engel olma, evlilikte iletişim konusunda bilinci artırma, aile yönetimi ve eş uyumu konusunda bilgilendirmek olduğunu söylediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817