EVYAP ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Okulun konferans salonunda düzenlenen gösteriye; protokol, okul yöneticileri, öğretmenler,  veliler ve öğrenciler katıldı. Okul öğretmenlerinden Sevim Kökdemir, Esin Özden, Semra İsmimuratlar, Aysun Algan Dizgen ve Buket Sevimli tarafından hazırlanan gösteride; suyun önemini içeren, şiirler, özlü sözler, şarkılar söylendi; gösterilerde bulunuldu.

Yine bu güzel günün anısına, katılımcılara öğrenciler kitap ayracı dağıttı. Bir birinden güzel gösterilerde;  suyun önemine dikkat çekildi ve su tasarrufu gösterilerle anlatıldı. Öğrencilerin en son gösterisine; katılımcılarda tempo tutarak eşlik etmesi, güzel bir görüntünün oluşmasına neden oldu. Dünya Su günü nedeniyle EKO Okul Kapsamında düzenlenen bu anlamlı gösteri hakkında bilgi veren yetkililer, " Bir canlı için en önemli ihtiyaç olan şeylerin başında su gelmektedir. Maalesef sularımız kirletilmekte ve bilinçsiz bir şekilde kullanılmaktadır. Bizde bu su israfının önlenmesi ve tasarrufun öğrencilerimize aşılanması amacıyla böyle güzel bir etkinliği düzenledik" dediler.  

Programı sunan Furkan Demir ve Efsanur Coşkun ise, profesyonellere taş çıkartırcasına sunum yapması, katılımcılar tarafından çok beğenildi. Daha sonra program, bando eşliğinde okul bahçesinde söylenen şarkı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817