EYDEM AİLESİ OSMANLI'NIN İZİNDE

Dolu dolu bir gün geçirdiler

Derince’deki engelli çocukların toplumsal yaşamda yer almalarını amaçlayan ve bu doğrultuda hizmet veren Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) kursiyerleri, aileleriyle birlikte Bilecik gezisine katılarak, mutlu bir gün geçirdi. Derince Belediyesi'nin bir ay boyunca düzenlediği ve 31 Ekim Salı günü sona erecek olan kültür gezileri kapsamında, Osmanlı tarihinin kalbi olan Bilecik’e seyahat eden öğrenciler burada hem tarihi mekanları görme imkanı buldu, hem de dolu dolu bir gün geçirdi.

İlk ziyaret noktası Söğüt oldu

Bilecik’e düzenlenen gezi kapsamında ilk olarak otobüsle bu şehre hareket eden EYDEM ailesi, önce Söğüt’te ziyaretlerde bulundu. Burada bulunan Ertuğrul Gazi Mescidi, Etnoğrafya Müzesi, Hamidiye Külliyesi ve Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret eden EYDEM ailesi, daha sonra kendileri için hazırlanan öğle yemeğini yiyerek, Bilecik merkeze hareket etti. Bilecik’te önce Yaşayan Şehir Müzesi’ni ziyaret eden EYDEM’li kursiyerler daha sonra Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesi ziyaretleri ile birlikte günü noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817