EYDEM’de Kurslar Yaz Döneminde de Sürüyor

Faaliyetlere Ara Verilmedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiriyor. Derince Belediyesi bünyesinde ilçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) eğitim-öğretim faaliyetleri yaz döneminde de devam ediyor. EYDEM ilçedeki engelli bireylerin hak danışmanlığı, kişisel gelişim ve kurs hizmetleri, psikolojik destek, okuma-yazma ve farkındalık eğitimleri ile sürekli yanında oluyor. Yine EYDEM bünyesinde psikolojik destek hizmetleri ile ücretsiz olarak ilçe halkına aile, çocuk, ergen ve bireysel olarak psikolojik destek ve danışma hizmetleri devam ediyor.

Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı, EYDEM’in Yenikent’teki merkezini ziyaret ederek, burada hem özel kursiyerlerle bir araya geldi, hem de devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. EYDEM çatısı altında faaliyetlerin yaz döneminde de devam ettiğini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Özel bireylerimiz bizlere Yüce Allah'ın emaneti. Onların mutluluğu ve ailelerinin geleceğe daha güvenli bir şekilde bakabilmeleri için her zaman yanlarındayız” dedi. Derince Kaymakamı Meftun Dallı ise EYDEM’de çok güzel çalışmaların yapıldığını belirterek “Belediye Başkanımız Zeki Aygün Beyle birlikte Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’ni ziyaret ederek, kursiyerlerimiz ile bir araya geldik. Başkanımıza ve EYDEM personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817