EYLÜL DÖNEMİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
 Başkan Doğan, gündem maddelerine geçilmeden önce 9 Eylül’deki Modern Hayvan Pazarı’nın aşılışıyla 9-10 Eylül tarihlerinde yapılacak Tarımsal Ürünler Festivali ile 10 Eylül’deki 4. Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri’ne meclis üyelerini davet etti.

Toplantıda,   Türk Dünyası Belediyeler Birliğine üye olunması için  Belediye Başkanına ilaveten asil üyeliğe Ak Parti’den Aykut Bozkurt’un, yedek üye olarak da CHP’den  İlker Ulusoy’un seçilmesi kabul edildi.

Keban Belediyesi’nin kardeş belediye olma talebi detaylı incelememek üzere ilgili komisyona havale edildi.

 

PARKA DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ ADI VERİLDİ

 

Topçular Mahallesi, Gazanfer Bilge Bulvarı ile Melis Sokak arasındaki yapımı devam eden parka  15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı” isminin verilmesi meclis üyelerince kabul edildi.

Mecliste, Belediyenin hüküm ve tasarrufunda bulunan Fevziye Camii tuvaletlerinin vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi adına bakım ve onarımının kiracı tarafından yapılması da kararlaştırıldı.

 

EKOLOJİK PAZAR KURULACAK

 

Belediye meclis toplantısında 41 Burda Alışveriş Merkezinin zemin katında  Ekolojik Pazar kurulmasıyla ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu geldiği şekliyle kabul edildi.

Mecliste, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından 5-22 Ekim tarihlerinde Avrupa ülkelerine yapılacak geziye katılacak 110 kişiye hizmet pasaportu verilmesi kararlaştırıldı. Geziye Ak Parti ve CHP’den birer üyenin katılması da kabul edildi.

 Bir sonraki meclis toplantısının 4 Ekim Salı günü saat 15.00 de yapılması kararlaştırıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817