Facebook'tan eleştirince!!
EVİNİN balkonuna gaz bombası atan polisi sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden eleştiren Büyükşehir Belediyesi işçisi engelli Tekin Beyaz bir süre önce temizlik işlerine sürülmüş ve yaz sıcağında açık otoparkı temizlemek zorunda kalmıştı. Beyaz, önceki gün kendisini affetmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu aradı. Marina’da bulunan açık otoparkta çalışmakta zorlandığını, sara hastasını olduğunu belirten Beyaz, Karaosmanoğlu’ndan hiç beklemedi bir yanıt aldı. 
 
SÜRMEKLE AZ BİLE YAPMIŞLAR
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Seni sürmekle az bile yapmışlar. Talimat vereyim de seni işten atsınlar” dedi ve telefonu Tekin Beyaz’ın suratına kapattı. Beyaz, telefon görüşmesi sonrasında normal mesaisine devam etti. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra akşam saatlerinde çalıştığı birimin halkla ilişkiler departmanına çağrılan Tekin Beyaz’ın eline bir zarf verildi. Kendisine hiçbir açıklama yapılmayan engelli işçi zarfı açtığında tazminatsız işten atıldığını anladı. 
 
MAHKEMEYE VERECEK
7 yıldır belediye bünyesinde çalıştığını belirten Beyaz, “Büyükşehir Belediyesi’ne çok emek verdim. Belediyeye ve belediye yetkililerine en ufak bir saygısızlık yapmadım. Annem astım hastası. Polisin balkonuma attığı gaz bombasından etkilendi. O sinirle yalnızca balkonuma gaz bombası atan o polisi hedef alan kimi sert cümleleri sosyal paylaşım sitesindeki hesabıma yazdım. Hiçbir şeyin böyle olmasını istemezdim. Hakkımı mahkemede arayacağım” dedi. Sendika üyesi olduğu öğrenilen Tekin Beyaz’ın Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na bu hafta içinde suç duyurusunda bulunması bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817