Fahri Güler siyasette Yer almaya hazırlanıyor.

Fahri Güler, ilçedeki genç girişimci ve inşaatçılar arasında, özellikle de manav nüfusu tarafından sevilen simalardan birisi. Ticaretteki çalışmalarını belirli bir düzeye taşıdığını, bundan sonda ilçeye ve halka siyasette de faydalı olmak için hazırlıklara başladığını belirten Fahri Güler, ‘’Halka hizmet, Hakka hizmettir. Halkın içinden gelen birisi olarak nelerin yapılması gerektiğini ve beklentileri biliyorum. Bu güne kadar elde ettiğim ticari ve siyasi deneyimlerimle, halka en iyi şekilde hizmet edebileceğime inanıyorum. Bu nedenle de, büyüklerle de görüştüm ve artık siyaset sahnesinde de yer almaya başlamaya karar verdim’’ dedi.

Fahri Güler, henüz daha hedef belirlemek için zamanın erken olduğunu da belirterek, ‘’Siyasi büyüklerimden gelecek olan çağrılar neticesinde en doğru olan görevi almaya hazırım. Ne görev verilirse verilsin başarıyla vazifemi yerine getireceğim’’ dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817