FARUK BAŞTÜRK TURNUVASI’NA 20 TAKIM KATILIYOR
 06 Temmuz 2017 Perşembe 12:06

2006 ile 2008 doğumlu sporcuların katılacağı turnuvaya 20 takım başvuruda bulundu.

TURNUVA 12 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

İki yıl önce kaybettiğimiz, kendisi altyapıya adayan rahmetli Ömer Faruk Baştürk adına düzenlene minikler Turnuvası’nın ilk toplantısı da dün ASKF Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Körfez Kulüpleri ve Spor Adamları Derneği tarafından düzenlenen turnuvaya 20 takım katılım için başvuruda bulunduğu açıklandı. Turnuvanın başlama tarihi de 12 temmuz olarak belirlendi.

MAÇLAR U-11 LİGİ’NİN STATÜSÜNDE OYNANACAK

2006 ile 2008 arası doğumluların forma giyeceği Faruk Baştürk Minikler Turnuvası’nda U-11 Ligi’nin statüsü uygulanacak. Körfez Esentepe Stadı’ndaki maçlar yarı sahada 8x8 takımlar halinde oynanacak. Turnuvada final maçının da 27 Temmuz’da oynanacağı açıklandı. Tertip Komitesi Başkanı Murat Durul, “Turnuvanın rahmetli Faruk Baştürk’ün adını yaşatmak için bu turnuvayı düzenledik. O’nun adına yakışır bir turnuva olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817