FARUK DENLİ PAZAR GÜNÜ UYANDIRILACAK
  Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar, belediyeye ait Ümit Küçük’ün kullandığı araç ile belediye çalışmalarını denetlemek amacıyla önceki gün İlimtepe ve Sevindikli köyüne doğru yola çıktı. İlimtepe yolunda seyir halindeyken, Körfez İlçeye inmekte olan Yeter Şerit isimli bayan sürücünün kullandığı 41 R 5866 araç bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolünü kaybetti. Yokuş aşağı savrularak gelen Şerit’in aracı, karşı istikametten gelen belediyenin aracına çarptı. Kazada Faruk Denli ağır, Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar ile Ümit Küçük ve belediye aracına çarptığı iddia edilen Yeter Şerit isimli Bayan hafif yaralandı. Yaralıların hepsi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

KANAMA İHTİMALİNE KARŞI
Kaza sonrası durumu ağır olan Faruk Denli hemen yoğun bakım ünitesine alınarak, beyin kanaması ihtimaline karşı uyutuldu. Diğer yaralılar ise hastanın müşahede servisinde tedavi altına alındı. Denli’nin akşam saatlerinde tomografisi çekildiği ve beyin kanamasının durduğu belirlendi. Durumu iyiye doğru giden Denli, ikinci bir kanama ihtimaline karşı uyutulmaya devam ediyor. Pazar günü uyandırılacak olan Denli’nin daha sonra nasıl bir tedavi göreceği doktorlar tarafından belirlenecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817