FATİH CAMİİN’DE 2000 KİŞİLİK AŞURE DAĞITILDI
 28 Haziran Mahallesinde bulunan Fatih Camii’nde aşure etkinliği düzenlendi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile Belediye Meclis üyesi Erdoğan Çakır’ın da katıldığı etkinlikte 2000 kişilik aşure dağıtıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Başkan Doğan, insanlık tarihinin birçok önemli olayının Muharrem ayında yaşandığını,aşurenin Türk-İslam tarihinde önemli bir gelenek olduğunu kaydederek “  İslam Alemi’nin Muharrem Ayı’nı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” dedi.  Aşure dağıtımın ardından İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindekiler bir süre vatandaşlarla sohbet edip çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817