FATİH İLE MELİKE EVLİLİKE KERVANINA KATILDI
 Mutluluğa Evet Dediler

Canan-Ali Özkara’nın yakışıklı oğlu İzmit’in ünlü kuaförlerinden T&F Kuaför’ün ortaklarından Fatih Özkaramanile İsa-Ayşe Akkaya çiftinin güzeller güzeli kızları, öğretmen Melike Akkaya Sekapark Düğün Salonu’nda yapılan muhteşem düğün töreniyle bir ömür boyu beraberliğe evet dediler.Salona alkışlar arasında giren ve bir ömür mutluluğa evet diyen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Nikahı kıyılan genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen nikah memuru, “Yuvayı dişi kuş kurar” diyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti.

Doyasıya Eğlendiler

Fatih-Melike Özkaraman çifti, ilk dansı alkışlar arasında yaptı. Kıyılan nikahın ardından bir ömür boyu birlikteliğe evet diyen genç çift pastalarını kestiler. Genç çift davetlilerle hem eğlendi hem de gece boyunca tebrikleri kabul etti. Davetlilerle tek tek ilgilenen çift, daha sonra arkadaşlarıyla doyasıya oynarken pisti hiç boş bırakmadılar. Nikah masasına oturarak birlikteliklerinin evlilikle taçlandıran genç çift, davetliler tarafından takı yağmuruna tutuldu. Evlatlarının mürvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Akkaya ve Özkaraman ailelerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan akraba ve dostları düğün törenine adeta akın etti. Akkaya ve Özkaraman ailesi davetlilerle tek tek ilgilenerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Genç çiftin düğün töreni müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar sürdü.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817