Fatih İlkokulu’ndan muhteşem Kutlama
Okulda düzenlenen kutlamalar, eski bayramları aratmayacak kadar güzel oldu ve beğeniyle izlendi.

Eğitim hayatına yeni başlayan okul olmasına rağmen, okul idarecileri ve öğretmenleri, veliler ve öğrencilerle el ele vererek bayramı en coşkulu şekilde kutladılar. Okul bahçesinde, rengarenk giysileri ile hazırlana gösterileri, folklor oyunlarını başarıyla sergileyen öğrenciler, izleyici sıralarında yer alan velileri tarafından dakikalarca alkışlandılar.

Renk cümbüşü içinde gerçekleşen gösteri sonrasında, eski günleri aratmayan ve bayram bu şekilde kutlanır dedirten minikler, Atatürk tarafından kendilerine hediye edilen bayramı neşe içinde yaşadılar. Gösteriler sonrasında veliler, Okul Müdürü Atila Öztürk ve Müdür Yardımcısı Gökhan Erdem’i kutlayarak, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yeni okul olmasına rağmen başarı basamaklarını hızla tırmanan okulun öğrencilerinden Gökhan erdem’de, Darıca Hayvanat Bahçesi canlı resim çizimi yarışmasında birinci oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817